EURYS als betrokken partner

EURYS is een uitzendbureau met krachtige waarden die zijn betrokken medewerkers richting geeft in alle contacten met kandidaten én werkgevers. Wij weten waarvoor we staan en brengen onze waarden elke dag opnieuw in de praktijk. Het resultaat? Waardevol en professioneel uitzendwerk met veel aandacht voor arbeidsvreugde en klantentevredenheid.

EURYS
Uitzendbureau

Onze pijlers:

Kwaliteit

Kwaliteit met een hoofdletter K. Dat is de rode draad in onze dienstverlening. Kwaliteitsvol uitzendwerk begint met goed luisteren. En dat doen we dus ook. We leveren maatwerk en kunnen met onze persoonlijke aanpak perfect inspelen op de wensen, verwachtingen en behoeftes van onze kandidaten en klanten. Zo gaan we samen voor (uitzend)werk dat iedereen voldoening schenkt.

Succes

EURYS is ambitieus en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Ons team streeft naar succes en gaat graag the extra mile. We willen niet het grootste, maar wel het beste uitzendkantoor zijn. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. We willen trots kunnen zijn op ons werk en merk.

Passie

Onze medewerkers doen elke dag met veel drive en overtuiging hun job. Ze zijn gepassioneerd en geven zich altijd honderd procent. Of je nu een groot bedrijf bent, een MKB of een vakspecialist of op zoek naar een job: ons team staat voor je klaar.

Gids

Als specialist in uitzendwerk blijven we niet aan de kant staan. We gaan samen met jou op weg en begeleiden, helpen en ondersteunen jou in je zoektocht naar een nieuwe job of medewerker. We bouwen met onze persoonlijke aanpak een (lange termijn) relatie op. Zo leren we elkaar echt goed kennen. Dat is de basis voor een succesvolle samenwerking.

Duidelijkheid

Rond de pot draaien? Daar doen we bij EURYS niet aan mee. Wij zijn duidelijk in onze communicatie en hanteren een no-nonsenseaanpak. Want enkel directe communicatie leidt tot resultaten en vertrouwen. Kortom: we zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen.

Respect

Iedereen is anders. Maar één ding is voor iedereen hetzelfde: je voelt je pas goed als je jezelf kunt zijn. Dat begrijpen we bij EURYS heel goed. Daarom tonen wij veel respect voor de eigenheid van elke persoon met wie we samenwerken. Voor ons zijn verschillen een sterkte en een kans om te leren van elkaar.